Dagboek: lieve woorden

1 comment

Dagboek Breien voor Groningen

De actie Breien voor Groningen maakt veel los.
Bij veel mensen in het land die meeleven, meebreien en meehelpen. En ook bij mij. Graag maak ik je deelgenoot van het Groningse leed, de impact op de slachtoffers en op mij en de bijzondere dingen die gebeuren. Die vertrouw ik toe aan mijn speciale dagboek Breien voor Groningen en deel ik hier met je.

Dagboek Breien voor Groningen

29 november 2016
Lieve woorden

 

Lief dagboek,

 

Ik schreef al eerder over alle lieve post die ik krijg bij de lapjes die via de post komen. Maar vandaag kreeg ik toch zo'n vreselijk lieve brief van Cora. Ik zal deze met je delen:

 

Lieve Agnes

Hierbij mijn eerste lapje breiwerk voor het project Rottum. Er volgt nog een grotere lap! Leuk om je berichtjes te ontvangen. Met plezier lees ik ook op je website over de breiactiviteiten. Het doet mij erg goed om te zien hoe je je via het breien inzet om mensen met elkaar te verbinden. Het ontbreken van een echte verbinding met je hart en je gevoel en daarmee met dat van de ander, ligt m.i. ten grondslag aan alle problemen waarmee de mens in deze tijd worstelt. Mooi, dat er mensen zijn zoals jij die op speelse wijze medemensen samenbrengt en uitnodigt tot het maken van verbinding vanuit het hart. Dank je wel! 

Hartelijke groet, Cora 

 

Ik was zo ontroerd bij thuiskomst vanmiddag na een dag hard werken door deze woorden dat ik ze nog even met je wilde delen. Snel vertel ik meer over andere dingen van het project!

 

liefs van Agnes 

logo-compleet_web

Meer lezen in mijn dagboek Breien voor Groningen, van harte welkom: 

1 Comment on “Dagboek: lieve woorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *