1 t/m 3 juli 2016: FestiValderAa in Schipborg

No comments exist

Portfolio: festivals & festiviteiten

FestiValderAa in Schipborg
1 t/m 3 juli 2016

 

FestiValderAa speelt zich jaarlijks af in een prachtige en ook unieke omgeving. De naamgever van het festival is het beekje de Drentsche Aa, die zich een weg door het gelijknamige Nationaal Park meandert.

Tijdens FestiValderAa kun je hier de magische combinatie van natuur en cultuur ervaren.

In 2016 mochten wij onderdeel uit maken van dit prachtige Festival. Samen met mijn geweldige crew: Jeroen, Sandra en Lisanne had ik een geweldig festival. Op verzoek van het festival breiden we met de kleuren van het festival; roze, paars, blauw, groen, geel en oranje. In het grote wandkleed is straks een echt FestiValderAa stuk terug te vinden.

Op het terrein waren we zonder de ' breien met Agnes caravan' maar stonden we samen met Innofest en Annomatic Coffee Machine onder een prachtig grote tarp, waar het wandkleed als een soort muur diende. Er was behoorlijk wat regen op het Festival, waardoor onze tarp als een schuilplek diende en er volop gebreid werd.

Er is ook een drie generatie stuk in het kleed gekomen, kleindochter, moeder en oma breiden samen een stuk voor het wandkleed. Tevens ontmoette ik Isabella. Ze heeft samen met haar man een brillenzaak in Groningen. Uiteindelijk heeft het breiwerk dat gedurende het festival is gebreid nog een tijdje in de etalage van deze brillenzaak gehangen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *