2 april t/m 3 september 2017: Expositie replica huisje Rottum

No comments exist

Portfolio: festivals & festiviteiten

Expositie replica huisje Rottum
als aanvulling Expositie ArtSchok
2 april t/m 3 september 2017

TEKST AANPASSEN Het doel van de actie Breien voor Groningen is om Groningers in het aardbevingsgebied te steunen en de gaskraan in Groningen terug te draaien. Hiervoor werden er in de periode van november 2016 tot 3 maart 2017 een aantal breicafé's in Groningen georganiseerd samen met Milieudefensie. Het doel van het breien was om samen een grote deken te maken om het kleinste huisje van Groningen op 3 maart 2017 in te pakken.


Heel Nederland steunde deze actie: veel particulieren en breiclubs breiden mee voor de deken. Voor het huisje was er 100 vierkante meter nodig en er werd maar liefst 215 vierkante meter gebreid. Genoeg om niet alleen het huisje maar ook een tafelmodel én een replica in te pakken. Alle informatie over deze actie lees je op de speciale pagina: breien voor Groningen.

 

Na 3 maart is een nieuwe actie gestart, want we willen meer bereiken tijdens de formatie van het nieuwe kabinet. Met de nieuwe actie: 'Gas, we breien er een einde aan' breien we samen aan de grootste deken van Nederland. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *