Breien voor diversiteit

2 comments

Breien met Agnes

Verbinden voor een duurzame wereld

Roze breien met Agnes

Breien voor diversiteit

 

Wederom pak ik strijdbaar de breipennen op!

De komende tijd maakt ik mij hard voor een diverse en inclusieve samenleving door samen te breien aan een roze verbindingsdeken. Het idee is hetzelfde als bij mijn vorige breiprojecten: iedereen is welkom mee te breien, ongeacht je breikunde, om je zo te verbinden deze boodschap.

Ik wil Roze Zaterdag 2020 in Leeuwarden aangrijpen om mijn kracht in te zetten om wederom grote groepen mensen aan elkaar te verbinden in een groot gemeenschapsproject.

Het breien is voor mij een middel en geen doel. De lappen en lapjes breiwerk worden aan elkaar gemaakt als symbool voor de verbinding. Hierdoor ontstaat er een deken waarin verscheidenheid, verbondenheid en geborgenheid samen komen.

Want, de kern van een duurzame samenleving is liefde! Liefde voor jezelf, liefde voor anderen en liefde voor je leefomgeving. Dat kan alleen als je verbonden bent met elkaar.

De komende periode richting Roze Zaterdag 2020 zal er op verschillende plekken gebreid gaan worden en kunnen mensen ook thuis aan de slag zodat we samen een enorme roze verbindingsdeken creëren: een ware Pink Wall!

Als je thuis al aan de slag wilt; helemaal goed! Er zijn geen eisen aan de lapjes, als het maar gemaakt is van roze materiaal! De grote en welk type materiaal bepaal je zelf. 

De lapjes mag je opsturen naar mijn huis: ML Kingstraat 98 9728 WK Groningen of kom ze langs brengen op locatie wanneer we ergens breien!

IMG_1652
20190719_150250
IMG-20190720-WA0016
IMG-20190721-WA0006
20190728_152447

2 Comments on “Breien voor diversiteit

    1. Hoi Els! Leuk, je kunt het hele jaar 2020 breien. 1 december is de inleverdatum. Tijdens het roze zaterdagweekend gaan we al wel veel lapjes aan elkaar maken, dus je kunt ook 20 juni aanhouden! roze groet van Agnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *