Aardgasbevings-breiwerk in “Pakje Kunst” -automaat

No comments exist

Breien met Agnes

Verbinden voor een duurzame wereld

Aardgasbevings-breiwerk in
"Pakje Kunst" -automaat 

 

Ik ben een nieuw kunstproject gestart.

 

Ik was gevraagd om kunstwerkjes aan te leveren voor het concept "Pakje Kunst", dat vanaf 31 maart ook in Wall House #2 in Groningen is. Pakje Kunst is een concept waarbij je uit een oude sigarettenautomaat een kunstwerkjes kunt trekken. Voor 4 euro heb je dan een klein kunstwerkje van een kunstenaar.

 

Omdat het verhaal rondom de gaswinningsproblematiek niet vaak genoeg verteld kan worden, heb ik restjes breiwerk gepakt dat ik nog over had van de projecten Breien voor Groningen en Gas, we breien er een einde aan! Ik ben met dit breiwerk aan de slag gegaan en heb kleine kunstwerkjes gemaakt vol rafels en scheuren.

Toen ik er mee aan de slag was voor Pakje Kunst ontstond het idee om een Serie te gaan maken. Deze kunstserie heet "STUK". Alle kleine stukjes breiwerk staan symbool voor alles wat stuk is in mijn mooie provincie. Elk stuk is uniek. Net als elk verhaal achter elke scheur in elk huis of in de levens van mensen.

 

De kunstwerkjes worden per stuk genummerd en gefotografeerd, daarna worden ze verkocht.

De eerste 20 stuks zijn vanaf 31 maart te koop via "Pakje Kunst" Groningen in Wall House 2# in de Hoornsemeerwijk te Groningen (bij mij thuis om de hoek).

4FA16454-3AED-442B-AEC1-B29E767565A2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *