Dagboek: My home is my castle

No comments exist

Dagboek Breien voor Groningen

De actie Breien voor Groningen maakt veel los.
Bij veel mensen in het land die meeleven, meebreien en meehelpen. En ook bij mij. Graag maak ik je deelgenoot van het Groningse leed, de impact op de slachtoffers en op mij en de bijzondere dingen die gebeuren. Die vertrouw ik toe aan mijn speciale dagboek Breien voor Groningen en deel ik hier met je.

Dagboek Breien voor Groningen

24 november 2016
My home is my castle

 

Lief dagboek,

 

Dit bericht is even een voorbeeld hoe een verslag in je dagboek er uit zou kunnen zien. Kijk maar eens of je het wat vindt. Hier kun je tekst intikken. De foto hierboven kan vind ik, maar de tekst is niet goed leesbaar. En het lijkt me nog leuker als die foto meer typisch Agnes wordt?  Dat je zelf een foto maakt zoals hierboven dus een tafel met graag lichte of witte ondergrond waarbij je wat typisch Agnes dingen liggen. Een breiwerkje. En je leuke Hema boekje of zoiets. Het gebreide huisje? En dat er in het midden een lege ruimte is waar ik deze header en tekst mooi kwijt kan. Dus de compositie mag wél lijken op deze foto. Volgens mij kun je gewoon op de stoel gaan staan en dan de foto nemen van bovenaf. Vind je het ook een idee? Lukt dat denk je? Anders gebruiken we wel deze foto of een andere foto hoor. No worry. 

 

Verder kun je vrij makkelijk hiernaast foto's plaatsen dus in de bolletjes. Het aardige ervan is als je erop klikt dat ze dan groot tonen. Doe dat maar eens. Maar als je de foto's liever onder de tekst wilt of nog anders dan kan dat ook hoor. 

 

Verder laten we onder elk dagboekfragment, hieronder dus, alle andere dagboekfragmenten zien zodat mensen makkelijk andere delen kunnen lezen. Idee? Nu staan er nog even fake berichten hoor, dat wordt nog anders. Want dat worden allemaal dagboek verslagen. Maar dit is even voor het idee.

 

Wat weer een goed idee Agnes om een verslag op te nemen ! Leuk ! 

 

De rest wat je leest is even faketekst. Het is niet het bouwen van een website maar het bouwen aan mijzelf. Aan mijn eigen ontwikkeling, aan mijn eigen kracht en vooral me enorm kwetsbaar opstellen. Vertrouwen hebben.

 

 

Angst boven tafel
Ik gooide ze afgelopen zaterdag op tafel tijdens onze brainstormsessie. De angsten die mij ervan weerhouden om verder te gaan met de website. Maar ze mochten er zijn. Juist doordat ik ze op tafel legde, kon ik ze aankijken en was het oké dat ze er zijn.

 

Agnes Bakker

logo-compleet_web

Meer lezen in mijn dagboek Breien voor Groningen, van harte welkom: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *